Homepage Jolie
portretje jolie

     Reacties op Jolie's Weblog


     21 januari 2017: ik heb hier, op deze pagina, de reactie-optie UIT moeten zetten, i.v.m. meer dan 1000 spamberichten per dag :-/ Reageren kan nu alleen nog onder de berichten.


     Click Here: [] 20-09 14:17: The secret of a good blog lies in its content; It is the content and the key words that time and again attract potential customers. Good blog content literally means putting something different on every blog. Really good blog content is not impulsive, it is content that has been thought out, and properly researched.

     Ochrid : [Topics_Gender_Bubbel] 13-08 23:02: Petje af, Jolie. Ik schrok ervan dat die scheiding naar manlijke/vrouwlijke reactie zo duidelijk ingebouwd was. Ik ga er nu op letten en er iets van zeggen als de bias te stuitend is.

     Jolie: [Topics_Gender_Bubbel] 06-08 11:31: Ha Topics, Goed nieuws dat er niets is ingebouwd op M/V. Zelf had ik géén 'te volgen' items aangeklikt, geen persoonlijke voorkeur gegeven.. Daarop kan het verschil bij mij niet gebaseerd zijn. Ik had het graag even laten onderzoeken bij m'n vakgenootjes @ SHA2017, maar ik ben voortijdig https://program.sha2017.org/ vanuit huis gaan volgen. Misschien zijn jullie zèlf ook op SHA2017 in Zeewolde aanwezig en kun je er daar zelf iemand naar laten kijken, experts genoeg in de zaal! :-) Zelf word ik niet vrolijk van "Libellige"-artikelen, en sla ik in de krant alle "verplichte life-style-en-(woon)mode-soap-en-achterklap" over. Ik vermoed dat ik Topics alleen kan gebruiken wanneer ik doe alsof ik een man ben, en dat vind ik ....jammer. Probeer er dan op z'n minst filters aan toe te voegen waarmee je "non-informatieve junk" kan weg-filteren. OOK niet als "Suggestie." Dat scheelt mij tijd.

     Topics: [Topics_Gender_Bubbel] 04-08 15:44: Ha Jolie, Ik denk ook zeker niet dat er geknoeid is met de screenshots, bedoelde enkel te zeggen dat er niets is ingebouwd in Topics op geslacht. De suggesties zullen uiteindelijk toch een combinatie zijn van gevolgde topics en de categorieën waaruit die topics komen. Ik volg bijvoorbeeld 'feminisme', maar krijg bij het veranderen van geslacht topics als 'podiumkunsten' en 'neus in de boeken' voorgeschoteld. Als ik het geslacht verander en ik een paar keer shift-reload doe, krijg ik diezelfde topicsuggesties opnieuw. :)

     Jolie: [Topics_Gender_Bubbel] 02-08 18:45: Ha Topics, Dank voor je reactie. Fijn dat het geen bewuste keuze is van jullie. Ik heb de screencaptures bewaard. Je kunt daarmee zien dat er niet aan "geknoeid" is. Ook heb ik het zojuist nogmaals geprobeerd, en kreeg ik ...opnieuw 2 ....verschillende.... pagina's na het wijzigen van de M/V-instelling. Je moet uiteraard wèl even "shift-reload" doen, om de nieuw instelling te activeren ;-) Ik zal de screenshots uploaden, zodat je de verschillen zelf ook kunt zien. V: http://www.jolie.nl/weblog/images5/Schermafbeelding%202017-08-02%20om%2018.37.23.png M: http://www.jolie.nl/weblog/images5/Schermafbeelding%202017-08-02%20om%2018.38.01.png Let wel, van mij hoeft niet alles een overdreven Gender-discussie te worden. Wèl lees ik graag AL het nieuws, en niet alleen een (door anderen voor mij) beperkt aanbod.

     Topics: [Topics_Gender_Bubbel] 01-08 13:43: Ha Jolie, Begrijpelijk dat die suggesties wrevel opwekken, wij keken er hier ook van op. We hebben nooit personalisatie op geslacht toegevoegd aan Topics, de suggesties zijn puur op basis van de categorieeën waarbinnen gevolgde topics vallen. Na jouw screenshots hebben we het voor de zekerheid nog eens uitgeprobeerd, maar we krijgen ook geen andere topics-suggesties als we het geslacht veranderen.

     Bertie: [Topics_Gender_Bubbel] 19-07 00:21: En dan te bedenken dat mijn vader en moeder deze krant lazen. Tssss....

     mack: [Topics_Gender_Bubbel] 16-07 20:17: Je bent eigenlijk boos omdat ze jou niet onder de standaard vrouwen scharen. Nou, dat ben je ook niet. ;)

     Marion: [laatste_lezing] 01-07 11:36: Mooi geschreven. Er zat een oude dame aan de tafel in het restaurant waar mijn moeder in het woonzorgcentrum eet. Zij heeft ook Parkinson, in een behoorlijk stadium, maar is geestelijk nog goed. Ze zit nu dichterbij de uitgang i.v.m. korter lopen. Dat is een troost, je kunt er redelijk oud mee worden (ze is al dik in de 80), maar het is wel naar als de motoriek achteruit gaat. Toch eet zij ook nog met mes en vork (knoeit wel erg, maar ze doet het gewoon). Hopelijk kan je vader nog veel afleiding (online) vinden, maar daar twijfel ik niet aan gezien zijn brede kennis en interesses.

     annieclaeys: [Karton_catawiki] 27-06 11:25: IK HEB al heel vaak gekocht bij CATAWIKI, ben niet zeer gefortuneerd om dure zaken te kopen, er is een onderscheid tussen de gewone dingen en de poppen met een reserveprijs! Soms is de verwachting hoger dan het gekochte voorwerp! Er moet misschien nog MEER ge- controleerd worden door de veilingmeesteres! De feedback is van mij altijd in verhouding met.......DANKE

     Sjoerd: [Topics_Gender_Bubbel] 07-06 11:44: Gewoon je abo opzeggen. Als iedereen dat doet is het einde volkskrant.

     Ximaar: [Topics_Gender_Bubbel] 07-06 09:50: Het voordeel van nergens een 'profiel' invullen is dat ze er dan ook niet op kunnen discrimineren. Zelf lees ik kranten in de bieb. Daar ligt ook de Volkskrant en om die te lezen vragen ze helemaal niets. Ook niet of ik cookies lust. Dat soort vragen nemen tegenwoordig meer tijd dan dat ik even naar de bieb loop. ;-)

     ms: [Topics_Gender_Bubbel] 07-06 08:17: Wat weten zij daarvan. Als ze accepteren dat er transgenders zijn: vrouwen die willen vrijen als een man, mogen ze even goed accepteren dat er vrouwen zijn die willen lezen als een man. Wie betaalt die mensen eigenlijk voor zoveel onzin?

     Robert: [Topics_Gender_Bubbel] 07-06 08:04: Virtueel transgenderen heet dat. Ga je wat van loensen, maar is geen aparte toiletwet voor nodig. Dat laatste weten alleen de échte transgenders natuurljk ;-)

     Ochrid: [laatste_lezing] 03-06 15:37: Een mooie ode aan je vader. Jullie boffen met elkaar. Veel liefs en sterkte.

     mack: [laatste_lezing] 20-05 22:34: Sterkte ermee. Ik ken Parkinson niet zo goed. Maar gezien de bekende mensen die ik al weet op te noemen die het hebben, moet hij veelvuldig toeslaan.

     Bertie: [laatste_lezing] 19-05 21:40: Warme woorden voor je vader als spreker, liefdevol die van jou. Parkinson, mijn man leed er ook aan. En er onder. Ik wens hem heel veel sterkte.

     Jurgen: [Rosalie5jaar] 19-05 17:39: Echt leuk hoor! Probeer ook nog wat vakantiefoto's er bij te plaatsen, je hebt echt talent.

     Maria: [Leedvermaak_oh_schande] 16-05 12:12: Er is nog Géén verandering in de website van Forum😖 Ik probeer te weten te komen nl of ik kan werken met zelf gegraven klei van de wadden?? En kom steeds niet verder dan de vraag, en die had ik al en heb ik nog steeds...... wie weet wat te doen met een 'dood' forum die ooit érg levend was voor ons, kleine klei-kneuteraars

     Bart: [laatste_lezing] 13-05 11:01: Dag Jolie, Mooie warme woorden heb je geschreven over je vader, ook al is het niet makkelijk als je merkt dat je dingen moet loslaten in dit leven. Het zal voor jullie allemaal moeilijk zijn dat dingen die voorheen vanzelfsprekend waren nu niet meer mogelijk zijn omdat daarvoor fysiek of geestelijk de kracht ontbreekt. Hoop met jou dat je in ieder geval nog lang één op één van de vertellingen kan genieten, ook mooie foto's trouwens van jou met je pa en dochter. Groeten Bart

     Jolie: [laatste_lezing] 12-05 15:42: Graag gedaan Papa, uiteraard! Ja, precies Sjoerd; dat hoop ik ook..!

     Sjoerd: [laatste_lezing] 12-05 09:29: Ik kan me voorstellen dat hij er zelf nog het meeste mee zit. Ouder worden en ziek zijn is niet echt wat je iemand toewenst. Ik hoop dat hij toch nog een tijd kan genieten.

     jePa: [laatste_lezing] 12-05 08:25: Dank voor je lieve woorden, Jolie.

     Jolie: [Gefeliciteerd_Alfred] 11-05 18:49: Dank, Terrence en Sjoerd!

     Jolie: [laatste_lezing] 11-05 18:49: Ha Ximaar, ja, dat klopt, die zijn niet online.. Mijn vader's verhaal erbij is zo essentieel (althans, dat is mijn ervaring :-)) We hebben wel 'ns gesproken over "kunnen we er een boekje van maken?" Maar dat is te energie-rovend. En ik had een camera bij me om het te filmen, maar was bang dat ik het breekbare evenwicht zou verstoren met de camera.. Mijn vader is altijd zo creatief geweest om nieuwe hobbies te vinden, ik hoop dat hij ze nu toch ook weer kan vinden.. Iets dat weinig energie kost..

     Ximaar: [laatste_lezing] 11-05 13:51: Ik hoop dat je vader toch nog van een aantal hobbies kan blijven genieten. Klopt het dat ik nergens de powerpointpresentatie zelf kan vinden?

     Sjoerd: [Gefeliciteerd_Alfred] 09-05 21:50: Ik hoorde het vandaag op de radio

     Terrence: [Gefeliciteerd_Alfred] 09-05 21:22: Fijn, blije mensen!

     Jolie: [ecycle-plastic-versnipperaar] 05-05 10:34: Inderdaad John! Sterkgenoeg voor fruitbakjes, maar niet zo extreem dat je vingers er in mee kunnen gaan... En wieweet wel.... aan te sluiten op een 3D-printer, zodat je zelf grondstof kunt maken voor nieuwe dingen :-)

     John Struijs: [ecycle-plastic-versnipperaar] 05-05 09:49: eeen hakselaar zou de oplossing zijn , maar dan eentje voor huishoudelijk gebruik

     Jolie: [Eierverfrobot] 30-04 10:26: LOL @ Mack! Geavanceerd is een veel te groot woord :-) Het zijn juist wat, inmiddels, verouderde technieken (scripting~) geloof ik. Van mijn PHP-geintjes van jaren geleden, werkt NIETS meer, omdat het niet meer aansluit op de techniek van nu ;-/ Ontwikkelaars mogen van mij "duurzaamheid" en "aansluiting op oudere code" nog 'ns op hun agenda zetten. Ik zou ook denken dat het "updaten" in een weekend kan, maar ja...... Voor mij is het ook onbegonnen werk mijn PHP-geintjes te updaten naar 'nu' :-} Ja, gelukkig kwam deze meccano-robot in een doos :-) Anders hadden we vast eieren in de kerstboom gehad :-) Dank je Bertie!! Hopelijk kunnen je buren er nu weer tien jaar tegen :-))) En ik hoop dat de Woningbouwvereniging geen "plannen" krijgt Laurent, daar hebben we in A'dam veel van gezien (eh, gehoord ;-))

     Jolie: [de_bakfietsmoller] 28-04 11:27: Ha Linda, Dankjewel voor je reactie!! Wat fijn...! dat er in dat leuke buurtje en in die nieuwe huizen, en in DAT huis, nieuwe mensen zijn komen wonen! Ja, het is alweer 5 jaar geleden... De school is enorm gekrompen, de opstoppingen van SUV's zijn er vast (hoop ik..) niet meer, en mijn bakfiets 'stopt er ook niet meer.' Die meneer was vaak agressief tegen kinderen op het plein. Goed dat hij verhuisd is, hij was allergisch voor spelende kinderen en schreeuwde vaak dat ze weg-moesten, stoppen met voetballen. Het was een nare ervaring, zijn dominante geschreeuw, toen ik hem aansprak op het kapotte wiel. Dan bedenk ik me dat mensen weinig verschillen van primaten (en dat wil ik me liever niet TE vaak hoeven bedenken ;-}) Kortom, FIJN dat je er bent komen wonen en WELKOM in onze buurt!! :-))

     Laurent: [Eierverfrobot] 23-04 13:08: Verbouwende buren zijn een ramp, gelukkig zijn het aan mijn kant van de straat allemaal huurwoningen

     Bertie: [Eierverfrobot] 22-04 15:40: Achteraf wens ik je een fijne napasen☼ Ik was er even niet. Wat een mooi eggsbotje, ik kan merken dat ik uit de kinderen ben: dit kende ik niet. ps mijn buren deden een jaar over hun verbouwing, er staat nu een compleet nieuwe woning in oude buitenmuren.

     Linda: [de_bakfietsmoller] 21-04 11:42: Hoi Jolie, toevallig lees ik dit weblog. (Googelde op mijn nieuwe adres en zag deze naam als hierr woonachtig staan). Het is al een hele tijd geleden zie ik. Inmiddels woon ik in dat huis met mijn gezin..... geen bakfietsmoller ( en een ongelovige thomas maar goed maakt niet uit) Gelukkig staat het nummer van mijn huis er niet bij. Stel je voor dat iemand alsnog wraak wil nemen..... haha. Ik woon hier heerlijk overigens. Succes met je blog!

     mack: [Eierverfrobot] 18-04 22:17: Dat filmpje trouwens, ik was even bang dat Edwin dat zelf ontworpen had (bang in de zin dat ik enorm ver achterliep in alles) maar gelukkig kwam het uit een doos, zodat ik iets minder ver achterloop. Overigens, met jouw stem moet je gewoon een kinderfilm of luisterboek inspreken. ;)

     mack: [Eierverfrobot] 18-04 22:13: Ik weet niet wat jullie allemaal voor geavanceerde apparatuur en software gebruiken, maar zo moeilijk is het toch niet om een weblog werkend te krijgen?

     Jolie: [Leedvermaak_oh_schande] 17-04 11:30: Ha Maria, Ja, de Navigatie van het oude forum, met links de 3 linkjes "Laatste vragen", "Trefwoorden," "Forums", bood een heel overzichtelijke, toegankelijke hoofdroute naar de (meestgezochte) informatie. In het nieuwe forum tref ik nu vragen onder een verkeerd kopje, in een verkeerde categorie. Bovendien was de "bladspiegel" van het oude forum véél leesbaarder. De regels zijn nu zó breed. Leesbaarheid-beperkend breed. Het is jarenlang in allerlei gedegen onderzoeken bewezen dat de samenwerking tussen oog en brein verloren gaat met zulke brede regels. Zie bijv. https://en.wikipedia.org/wiki/Line_length Daar bovenop komt de techniek. Te langzaam zoals ik hierboven al analyseerde, en dat je, een abonnee en vaste bezoeker als jij, wèl kunt inloggen, maar ..niet kunt reageren... :-? :-/ Ik heb werkelijk ALLE begrip voor Programmeurs, Webontwikkelaars en Serverbeheerders. Ik wéét hoe lastig hun werk is. Maar maak dan gebruik van kennis die al bestaat. Je wéét dat een bepaalde navigatie-techniek bewezen wèrkt. Je wéét dat een bepaalde lay-out wèrkt, er zijn wetenschappelijke studies naar leesbaarheid. Maak er gebruik van. Bovendien liggen er stapels technische verhandelingen hoe je een site, een webserver SNEL kunt laten draaien, hoe je stroperig laden van pagina's kunt voorkomen. Deze kennis is gratis. Iedereen kan en mag hem gebruiken. Ik vind het héél jammer dat er mensen zijn die graag Keramiek-gerelateerde vragen van anderen willen beantwoorden, en die dan door de techniek worden tegengehouden. Dit kan onmogelijk de wens van de Redactie van KLEI zijn. Net heb ik al gezocht naar een adres, een mailadres of postadres van de KLEI-redactie, waar ik je vraag naartoe kan sturen. Waarschijnlijk is een van deze adressen het juiste: http://www.klei.nl/service/contactgegevens/ Klei-professionals als jij zijn de motor van het blad en het Forum, je antwoorden moeten niet verloren hoeven gaan. Ik hoop echt dat het snel opgelost zal zijn, en het "Nieuwe Forum" dezelfde navigatie-structuur, leesbare bladspiegel, werkende login-techniek en snelle laadbaarheid van het Oude Forum zal terugkrijgen. Groetjes, Jolie

     Jolie: [Eierverfrobot] 17-04 11:03: Ha Bart, ha Marion! Dankjewel voor de Goede Wensen! Ik hoop dat jullie ook gezellige Paasdagen gevierd hebben! Hihi, ik vermoed dat wij nog dagenlang eieren-met-getekende-robotjes-en-superman-logos zullen eten ;-) ;-) Of we moeten ze alsnog langsbrengen bij de Neefjes voor wie ze bedoeld waren (vergeten in te pakken: het wordt een Paas-traditie bij ons... ;-)) Gisterenavond naar ....Bob Dylan geweest, prachtig concert! Puur Dylan, geen poespas, heel knap voor een 76-jarige!

     Maria: [Leedvermaak_oh_schande] 16-04 21:49: Heb al eerder gereageerd op het hele Kleiforum gebeuren. Ik keek graag, en veel, op de oude site, véél antwoorden op vragen, ik kon zelf vragen erbij zetten waarop ook weer reactie kwam, kortom heerlijk! Boetseren doe je vaak alleen, forum gaf mij het idee dat ik toch niet helemaal alleen aan het werk was maar een hele groep mensen met dezelfde liefde om me heen had. Vanavond maar weer eens op het nieuwe forum ingelogd. Ik klik een vraag en antwoord aan van iemand......geen reactie😩 Wat is dit? Wat doe ik fout? Of iets anders wat niet klopt? Ik kom er níet in! Jazeker, ingelogd, hartelijk welkom, daarna niets meer......

     Marion: [Eierverfrobot] 16-04 16:03: Vrolijke Pasen Jolie. Het filmpje kijk ik later.

     Bart: [Eierverfrobot] 15-04 09:47: Hoi Jolie jullie ook fijne pasen gewenst, en hopelijk kunnen jullie ongestoord van je geverfde eieren genieten :) Groet'n uut Grunn

     Jolie: [Eierverfrobot] 14-04 23:00: Hihi, ja precies Terrence: het is maar een kwestie van perspectief ;-) Jij ook een Vrolijk Pasen!

     Terrence: [Eierverfrobot] 13-04 23:12: Heerlijk niet, van die Eerste Wereld Problemen? ;-) Vrolijk Pasen!

     Jolie: [Eierverfrobot] 13-04 21:56: Ha Ochrid en Sjoerd, Dankjewel en ik geef ze door aan Edwin, Ochrid :-) Hihi Sjoerd, ja, een hoop 'bekraste' en één gebroken ei ;-) ;-) En veel lol ;-)

     Sjoerd: [Eierverfrobot] 13-04 20:31: Haha, en hoeveel eieren hebben het niet gehaald...

     Ochrid: [Eierverfrobot] 13-04 19:33: Hij doet het weer! Gefeliciteerd en dank aan Edwin.

     Jolie: [Test_19maart] 13-04 18:37: Dankjewel lieve mensen! Voor het engelengeduld en de reacties!! Zo leuk om te lezen! Sorry voor het lange voor niks kijken :-} Soms zit het mee, en soms zit het tegen, om maar 'ns met een cliché te spreken ;-} Ik hoop dat de code nu is aangepast en voorlopig compatible blijft.... Toi toi toi! :-)

     Bart: [Test_19maart] 08-04 19:41: Hoi Jolie, Eindelijk kijk ik ook eens weer op je blog nadat ik al regelmatig "voor niks" gekeken had, maar nog steeds de kalender ;) Dacht dat je het even te druk had met andere dingen, maar Edwin moest dus wat problemen oplossen zal vanaf nu af en toe weer langskomen. Gr Bart ps wat laat maar mijn dochter vond het copyright logo op je kerstkaart erg cool :)

     Hilda: [Test_19maart] 26-03 22:42: Zal het lukken...? Groetjes.

     Ximaar: [Test_19maart] 26-03 13:40: Mag ik aannemen dat de test mislukt is omdat er niets meer volgt? Gewoon zo'n gratis ding nemen van wordpress.com scheelt veel gezeur. ;-)

     jePa: [Test_19maart] 24-03 11:05: Het lukt !

     Rogier: [Test_19maart] 23-03 23:10: Groetjes

     jePa: [Test_19maart] 23-03 08:42: Even uitproberen.

     jePa: [Test_19maart] 23-03 08:41: Even uitproberen...

     Marjan: [Test_19maart] 21-03 06:12: Hopen dat ie het vandaag ook nog doet. ;)

     Onno: [Test_19maart] 20-03 23:43: Ik hou mijn vingers gekruist.

     Bertie: [Test_19maart] 20-03 21:52: Ik heb beeld!

     Sjoerd: [Test_19maart] 19-03 22:50: Eens even kijken of het werkt...

     mack: [Test_19maart] 19-03 22:02: Hij doet het!

     די מריו: [Test_19maart] 19-03 19:59: En werkt het? Love As Always Di Mario

     Jolie: [Leedvermaak_oh_schande] 11-03 13:16: Ha Maria (en Leibele!), Dank je voor je reactie! Ook ik gebruik nog steeds het Oude Forum om na te zoeken... Inderdaad, de trefwoorden zijn superhandig, het Oude Forum bevat een schat aan informatie, en is snel doorzoekbaar. Desnoods met Google, dat inmiddels steeds beter de weg kan vinden in het Oude Forum. Ik voel me teveel een beginner om me op het nieuwe forum te melden, niet qua internet-techniek, maar qua keramiek-ervaring. Wel zie ik aan mijn eigen Weblog hoe suuuuuuuuperlastig het is, om iets "ouds" in een "nieuw tijdperk" goed werkend te houden.... ;-} ;'-} ;-/ Sinds een PHP-update, draait deze "antieke weblog", uit 2001 & 2007, niet meer...... ik kan (hier...) helaas geen nieuwe artikelen meer toevoegen. De code achter deze site (mijn site...) zal herschreven moeten worden. Maar we kiezen daarbij dan wèl voor techniek die even snel zal werken als het geval was, en de lay-out, de navigatie, de reactiemogelijkheid, zal onveranderd blijven. Ik kan me aan de ene kant goed voorstellen als mensen zich geplaatst zien voor de vraag "We moeten updaten, wat nu??" denken "OK, dan maar ALLES...." Aan de andere kant: je gooit dan het kind met het badwater weg. De lay-out van het Oude Klei-forum was helder, overzichtelijk en snel, en veel mensen konden er goed mee overweg. M.i. was het beter geweest om het goede te behouden, en de code die verouderd was (ALS die er was......) af te stemmen op de eisen van deze tijd. Ik weet niet wat de problemen waren, waardoor men bij KLEI gezegd heeft "we hebben een nieuw forum nodig." Op mij komt het over als "If it ain't broke, don't fix it." En ik hoop, Leibele, dat keramiek ook een opleving kan doormaken...! Een oven op zonnepanelen, materiaal uit de regio, in plaats van goedkoop en onduurzaam geproduceerd wegwerpspul uit het Verre Oosten.. ik blijf ervan dromen :-)

     Maria Wijnholds: [Leedvermaak_oh_schande] 10-03 23:38: Heel graag de' oude' vorm waarin het forum gegoten was, weer terug!!!!! Veel vragen waren al geformuleerd. Vlot zoeken omdat alles al gerubriceerd was. Vlot een of meerdere antwoorden op een vraag. Het nieuwe forum bezoek ik amper, kan niets vinden en krijg geen reacties. Als het enigszins kan en ik wil iets weten, ga ik op het oude forum zoeken!! Zijn er ook mensen die wél blij worden van de nieuw vormgeving van forum??

     Marion: [Complete-kalender-2017] 05-02 06:00: Updates v. wordpress gaan bij mij al jaren als een trein met goede dienstregeling.

     Leibele: [facebooks_Edgerank] 03-02 21:47: Politiek is overal rellerig in het openbaar. in dit heden. Big Brother heeft vele gedaanten.Grote monden zijn tegenwoordig " normaal ". En Censuur is bijna de grootste mond. En die zet ik wel eens op een dwaalspoor.

     Jolie: [Donderslaghoofdpijn] 02-02 10:14: Hallo Adrie, Wat een *vreselijke* ervaring!! Goed dat je meteen onderzocht kon worden! Ik begrijp meteen dat je afscheid nam, het voelt echt héél onheilspellend! (ik denk er nog steeds wel eens met angst aan terug..) Fijn dat er op de scan niets te zien was, dan is de schade gelukkig vast beperkt (zeg ik als leek...) Ik kan me voorstellen dat dit iets is waar je nog wel even beroerd van bent...., zelf ben ik zeker een week bang geweest om thee te drinken, (bedorven..?) ijs te eten, en alles dat ik gedaan had vlak voor het begon, te doen. Met bloemen knippen (bij ons groeide er vingerhoedskruid in de tuin, vlak naast de munt....) ben ik sindsdien héél voorzichtig.. Lees: ik doe het niet meer. Nog geen blaadje munt-uit-de-tuin in de thee. Héél veel sterkte en Beterschap Adrie!!! Ook voor je vrouw, die vast erg geschrokken is!! Oh en P.S... ik lees nu pas de reactie van Xandra hierboven... Dankje Xandra!

     Adrie: [Donderslaghoofdpijn] 01-02 14:27: Hallo hier met adrie heb dit vannacht gehad ben me verrot geschrokken .ik lag te slapen en er knapte iets in mijn hoofd er ging opeens van alles door mijn hoofd ik had een hele pijne kop begon ook langzaam te praten en te bewegen ben naar mijn vrouwgelopen heel langzaam kon moeilijk uit mijn woorden komen ben met mijn vrouw op de bank gaan zitten zij haar dat het helemaal niet goed ging ik werd steeds beroerder heb van mijn vrouw afscheid genomen en ben eventjes helemaal weggeweest ben eventjes daana weer bijgekomen maar heel bang .mijn vrouw heeft gelijk een ambulance laten komen in het ziekenhuis onderzoeken gehad ook een scan daarop was niks te zien in het hoofd ik kon 2 uur later weer naar huis nu thuis ben ik zeer moe en bang om mijn ogen dicht te doen het nieuws dat ik in het ziekenhuis kreeg bleek dat ik donderslag hoofdpijn heb gehad ik probeer nu om en beetje tot rust te komen en alles op een rijtje te zetten ik wil iedereen dit dit meegemaakt heeft beterschap te wensen gr adrie

     Jolie: [raadsel_codes] 31-01 10:17: test

     Jolie: [winternummer_114] 28-01 09:45: Ha Leibele! Hij was vast Couturier met een hoofdletter en een ouderwets-goede snit! :-) Sommige popjes werden oorspronkelijk ook nog gemaakt om mode op te tonen, dus ik snap zijn blik in meer opzichten :-) En de tijd vliegt... Ook weer met het tijdschrift: ik heb juist vandeweek foto's gemaakt voor het Lentenummer :-)

     Leibele: [winternummer_114] 28-01 03:12: Heel lang geleden woonde ik samen met een echte mode ontwerper. Voor het theater, Adelle Bloemendaal, Wim Sonneveld en meer. Hij was idolaat van poppen en was er heel zuinig op. En ik mocht ze niet aanraken, laat staan dat een ander dat mocht. Ik hoop dat poppendokters blijven bestaan.


       F.A.Q.

       Eindelijk! Jolie.nl heeft een echt CMS!
       Klopt! Na 8 jaar, waarin andere projecten voorrang kregen, heeft Bitstorm, Edwin Martin in 2010 het Bitstorm-CMS op deze server geinstalleerd. Tot die tijd draaide hier een eenvoudig CMSje dat ik in 2002 eens voor een les webscripting basics had gemaakt. Een backup van alle reacties uit vroeger tijden (3,81 MB) is bewaard. Ook zijn alle oude weblogstukjes in hun eigen stijl —aanvankelijk linkdumplog, later lifelog- gebleven.

       Babbel praat reactie? Babbel praat? Huh?
       In het vroegere systeem stonden alle reacties op alle stukjes onder elkaar. Twittergoeroe Anna-Maria, alias @puur, noemde deze pagina ooit de oerversie van twitter :-) ;-) Zoiets complimenteus kun je natuurlijk niet uit de lucht halen. Vandaar dat je nu kunt reageren op elk blogje afzonderlijk, èn op deze babbelpraat overzichtspagina. Ook handig als je alleen even alle reacties wilt lezen, zonder geclick. Betoogden lezers, bij de installatie van het nieuwe Bitstorm-CMS.

       Beveiliging? Sommetje maken?
       Tegen comment spammers is nu eenmaal een vorm van beveiliging nodig. We hebben op dit moment voor het sommetje gekozen. Mensen kunnen rekenen, in tegenstelling tot bots :-) Voorheen was alleen javascript-aan in de webbrowser voldoende.

       Kan ik een url in mijn reactie opnemen?
       Jazeker, dat kan! Typ of plak je url, het systeem maakt 'm aanklikbaar.

       Kan ik dat CMS ook gebruiken?
       Edwin kan het CMS toepassen op andere websites. Zoiets kost wel minimaal een paar dagen. Ook het afstellen van de vormgeving op je huisstijl kan tijd kosten, maar het ìs mogelijk. Meer over Edwins ervaring als webontwikkelaar sinds 1994, kun je lezen in zijn curriculum. Waar je ook kunt lezen welke webwinkels, VPRO-systemen, portals, content managementssystemen, ministerie-intranetten, etc. hij ontwikkeld heeft.

       Wie is die Jolie? Is dat een naam van een persoon?
       Jahoor, zo heet ik sinds mijn geboorte, ik heb het ook niet zelf bedacht ;-) Veel te lastig, altijd je naam spellen. Enfin, mijn eerste eigen homepage opende ik in 1995. Dit domein, jolie.nl was eigenlijk een cadeautje van mijn toenmalige sales-collega's. Heel lief. Op mijn site-map vind je een overzicht van alle onderwerpen op deze site.
       php-icon © Jolie, 2002, © Bitstorm, 2010

       Bij misbruik kan de Apache access.log opgevraagd worden met het IP-adres van de misbruiker. Het systeem plaatst een koekje om de gegevens die je invult, als naam en URL in je browser te bewaren. Wij zullen zelf echter onder geen beding iets met dergelijke gegevens doen.