Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
                  webcam in de kelder

                  Jolies weblog

                  Het bord in de Elzenstraat

                  12 mei 2016 23:59


                  Om een lang verhaal in een paar woorden te vertellen: Gisteren is 'mijn' leefregelbord in de Elzenstraat onthuld :-)

                  De lezer die hier al jaren langskomt zal het project wel herkennen. In 2008 illustreerde ik de 'Buurtleefregels' al. Het project werd destijds geclaimd door Amsterdam-Zuid-Oost, maar beleek bij nader onderzoek bedacht te zijn door Piet van der Sluijs (achterneef van mijn vader?) van de Christenunie Gouda. Achja, ik was van plan het verhaal kort te houden ;-) ;-)

                  Goed. Anno nu wilde de Bewonersgroep die regels graag op een groot bord van verkeersbord-kwaliteit. Locatie: bij het nieuwingerichte kinderspeelplein. Zo begonnen we met overleg en schetsen. Het uiteindelijke resultaat ziet u met mij als trotse maker naast het bord in de foto ;-)

                  Voor een tweede bord maakte ik een kleurplaat, die kinderen uit de woonblokken hebben ingekleurd en geschreven. Ook dat bord (ik heb er helaas geen foto van) is gisteren onthuld en hangt bij het kinderspeelplein.

                  In de tijd dat we zèlf in dit woonblok van architect Noorlander woonden, tekende ik ook het logo voor de Bewonerscommissie van het Noorlandercomplex. Wat een leuke verrassing om dat logo reuzegroot op een taart te zien! :-)

                  Kortom, een leuke feestelijke middag, een kleurig bord waar ik blij mee ben en een vrolijk weerzien met veel voormalige buren en buurtgenoten!

                  Reacties

                  Voeg je reactie toe:

                  Type hieronder je reactie.


                      RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015