Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
                  webcam in de kelder

                  Jolies weblog

                  Hoe een blogpost van Ximaar leidde tot een ....artikel in een Poppen-magazine!

                  25 juni 2016 08:33


                  Bijna had ik de vraag gemist. Mijn mailfilters hadden het privémailtje naar een verkeerd postvak gedirigeerd. Maar toen kwam daar Ximaar, met zijn blogpost “Lezen jullie digitale Nieuwsbrieven, en zo ja HOE?”
                  “Ja...... soms,” dacht ik, “en Hoe? Met een filtersysteem.... OOOPS.. Wat doet dat privébericht daar tussen de Nieuwsbrieven...??”

                  Om een lang verhaal kort te maken —recensie van het Tijdschrift Poppen & Teddy-Beer heb ik hier geplaatst— zonder Ximaar's blog zou het bericht me ontgaan zijn ;-)

                  Het artikel dat ik heb ingestuurd gaat over Franse Poppen van rond 1890. Een tragisch moment in de poppen-geschiedenis: op het hoogtepunt, het moment dat ze de àllermooiste poppen maken, kunnen de Franse fabrikanten de concurrentie niet meer aan. Hoe dat afloopt........... ;-) U leest het in Tijdschrift Poppen van September dit jaar!

                  P.S.: De foto's bij het artikel zullen zijn van niemand minder dan ...Janny van Beveren! Zij heeft een enorme kennis van poppen uit deze tijd en ervaring met museum-inrichting. Van haar poppen is normaal alleen een glimp te zien op RubyLane. U begrijpt dat ik hier wel een paar dansjes gemaakt heb ;-)

                  Reacties

                  Voeg je reactie toe:

                  Type hieronder je reactie.


                      RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015